Το κρεοπωλείο Λαϊλιάς εξυπηρετεί καθημερινά διαθέτοντας όλη την γκάμα των προϊόντων κρέατος: νωπό ελληνικό μοσχαρίσιο, βοδινό, χοιρινό, πρόβειο και αίγειο κρέας, το οποίο προέρχεται μονάδες εκτροφής τοπικών παραγωγών
- κρέας βοοειδών
- χοιρινά
- νωπό ελληνικό κοτόπουλο
- χύμα λουκάνικα
- σειρά μπαχαρικών και συνοδευτικών dressings για το μαγείρεμα και το σερβίρισμα των κρεάτων
Το κρεοπωλείο είναι πιστοποιημένο για την δυνατότητά του να διακινεί και βιολογικό κρέας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ:
Βοδινό
- Ελιά χωρίς κόκκαλο Εξαιρετική επιλογή για κατσαρόλα ή βραστό ή γιουβέτσι. Με αργό μαγείρεμα, διασπάται το κολλαγόνο που περιέχει σε ζελατίνη, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ μαλακό και γευστικό φαγητό.
Tρόπος Κοπής: σε μερίδες
- Γλώσσα Η γλώσσα του μοσχαριού προσφέρεται για μία σειρά από συνταγές. Η ξεχωριστή γεύση και η πλούσια υφής την κάνουν ένα ξεχωριστό κομμάτι.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρη ή σε μερίδες
- Καρδιά Ένα εξαιρετικό κομμάτι αλλά ίσως λίγο παρεξηγημένο! Πολλή θρεπτική, με μοναδική υφή και γεύση. Ιδανική για στιφάδο.
Tρόπος Κοπής: σε μερίδες
- Κιλότο Το κομμάτι αυτό προέρχεται από το μπούτι του μοσχαριού. Είναι σχετικά άπαχο και είναι κατάλληλο για κοκκινιστό, ροστμπίφ και ψητό κατσαρόλας.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο ή σε μερίδες
- Κιμάς Prime Άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς από τρανς για αξεπέραστη γεύση. Κατάλληλος για μπιφτέκια, λαζάνια, πίτες, παστίτσιο, μουσακά. Μόνος περιορισμός η φαντασία.
- Κιμάς Λάπα Ιδανική επιλογή για πολλές συνταγές. Η πλούσια γεύση του τον κάνει κατάλληλο για μακαρόνια μπολονέζ, κανελλόνια, μπιφτέκια ή ρολό. Εσείς απλά πρέπει να επιλέξετε
- Μπριζόλα Κόντρα με κόκκαλο ωρίμανσης 15 ημερών Προέρχεται από το μπούτι του μοσχαριού. Ψήνεται στα κάρβουνα ή στο φούρνο.Τρόπος Κοπής: Σε φέτες
- Μάγουλα Ιδανικά για στιφάδο, λαδόκολα, κοκκινιστά. Συχνά είναι δύσκολο να το βρείτε στο κρεοπωλείο! Παρ’ όλα αυτά είναι μία εξαιρετική.
Τρόπος Κοπής: σε φέτες
- Νουά Το κομμάτι αυτό που προέρχεται από το πίσω μέρος του μηρού του μοσχαριού είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ιδανικό για ψήσιμο στην κατσαρόλα.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο ή σε φέτες
- Οσομπούκο Eξαιρετική επιλογή για ένα πιάτο απλό αλλά κλασσικό. Ο συνδυασμός του κρέατος με το κόκκολο στη μέση μας δίνει ένα πιάτο πολύ πλούσιο σε γεύση και υφή. Διατίθεται ολόκληρο ή σε φέτες. Η συσκευασία 500g περιέχει μία φέτα ( για 2 άτομα).
- Μοσχαρίσια ουρά Εξαιρετικά πλούσια σε γεύση και υφή. Κατάλληλη για βραστό,κοκκινιστό, στιφάδο και γιουβέτσι.
Τρόπος Κοπής: Σε μερίδες
- Πικάνια Το κομμάτι αυτό που είναι μέρος από το κιλότο είναι ίσως από τα πιο νόστιμα. Κατάλληλο για κάρβουνα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς βραζιλιάνικες συνταγές.
Διατίθεται: Ολόκληρη ανά τεμάχιο
- Ποντίκι Ιδανικό για κατσαρόλα. Αυτό το κομμάτι – πλούσιο σε κολλαγόνο – όταν μαγειρευτεί αργά και σε χαμηλή θερμοκρασία γίνεται εξαιρετικά μαλακό και μας προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις και υφές. Ιδανικό για βραστό,στιφάδο, κοκκινιστό, γιουβέτσι.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο ή σε μερίδες
- Συκώτι Άκρως υγιεινή και γευστική επιλογή! Εξαιρετικό για τηγάνι ή στα κάρβουνα.
- Σνίτσελ Τέλειες φέτες από τρανς ή κιλότο, έτοιμες να τις καρυκεύσετε όπως εσείς επιθυμείτε για ένα τέλειο φαγητό.
- Σπάλα Για κατσαρόλα ή αργό ψήσιμο στο φούρνο. Αυτό το κομμάτι από τον ώμο του ζώου είναι πολύ πλούσιο σε κολλαγόνο με αποτέλεσμα όταν μαγειρευτεί αργά να μας απελευθερώνει ένα σύνθετο μίγμα γεύσεων.
- Σπαλομίτα Tο άπαχο αυτό κομμάτι είναι η πιο τρυφερή κοπή του μοσχαριού. Ιδανικό για ψητό κατσαρόλας ή στο φούρνο . Αν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό απλώς καλύψτε το με ζύμη και έχετε ένα εξαιρετικό πιάτο.
Τρόπος Κοπής : Oλόκληρο
- Στρογγυλό Το κομμάτι αυτό στο μηρό του μοσχαριού είναι κατάλληλο για όλους τους τρόπους μαγειρέματος.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο ή σε μερίδες
- Τρανς Το κομμάτι αυτό από το εσωτερικό τμήμα του μηρού, ανάμεσα στο κιλότο και την ουρά, είναι κατάλληλο για σνίτσελ, ψητά φούρνου και κατσαρόλας, τηγάνι και γκριλ.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο ή σε μερίδες
- Χτένι Κατάλληλο για κατσαρόλα και φούρνο. Ελάχιστα λιπαρό κομμάτι, μαλακό και εύγευστο. Διατίθεται ολόκληρο ή σε μερίδες.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο ή σε μερίδες
Χοιρινό
- Χοιρινός Κιμάς από Μπούτι Ο χοιρινός κιμάς – από μπούτι χωρίς οστό – είναι μία νοστιμότατη και εξαιρετική εναλλακτική λύση. Ιδανικός για μακαρονάδες, κεφτεδάκια, μπιφτέκια και πίτες.
- Μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλο To ιδανικό κομμάτι για ψητό φούρνου αλλά και για την κατσαρόλα.
Τρόπος Κοπής: ολόκληρο ή κομμένο σε μερίδες
- Μπριζόλα Καρέ Kατάλληλη για φούρνο και σχάρα.
Τρόπος Κοπής: Oλόκληρο το καρέ ή σε τεμάχια
- Πανσέτα
Εξαιρετικά χυμώδες, «γλυκό» και τρυφερό. Δοκιμάστε τη μαριναρισμένη στα κάρβουνα ή στο τηγάνι.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο ή σε φέτες
- Ψαρονέφρι
Κατάλληλο για ψητό, στη σχάρα ή στην κατσαρόλα. Το ψαρονέφρι είναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού και αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες.
Συμβουλή: καρυκέψτε σωστά για να ενισχύσετε τη γεύση.
Tρόπος Κοπής: Ολόκληρο
- Σπάλα Χοιρινή Με Κόκκαλο
Το ιδανικό κομμάτι για κρασάτο, για σουβλάκια, για λεμονάτο στην κατσαρόλα, στην γάστρα, για κοντοσούβλι.
- Σπάλα χωρίς κόκκαλο
Ένα τρυφερό και γευστικό κομμάτι κατάλληλο για κατσαρόλα, ψητό στο φούρνο, κοντοσούβλι και γιουβέτσι.
Προβολές : 588
Congratulation!