Καλωσήρθατε στο AlldayGreece

Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos

Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos

Το Mediterranean Cosmos είναι το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε απόσταση 11 χιλιομέτρων ανατολικά του κέντρου της πόλης και είναι σε λειτουργία από τον Οκτώβριο του 2005.

Από τότε έχει αναδειχθεί σε έναν εξαιρετικά δημοφιλή και αγαπημένο προορισμό, όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και για τους κατοίκους πολλών διπλανών πόλεων, επισκέπτες και τουρίστες.

Πέρα από τα περίπου 200 καταστήματα, το Cosmos διαθέτει επίσης 30 εστιατόρια fast food, πολλές καφετέριες, 11 κινηματογράφους multiplex, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά, ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ και πολλές άλλες εγκαταστάσεις!

Θεωρείται με διαφορά ένα από τα καλύτερα μέρη όπου μπορείτε να επισκεφθείτε με την οικογένεια σας.

Αν και οι τιμές θεωρούνται κάπως ακριβότερες από τις αντίστοιχες των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης και άλλων εμπορικών κέντρων, είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη, εξαιτίας της μεγάλης ποικιλίας, των δραστηριοτήτων και των πολλών event που φιλοξενεί.

Οι δεκάδες επιλογές εστίασης θα ενθουσιάσουν τους καλοφαγάδες, ενώ ένας απολαυστικός καφές κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας πραγματικά επιβάλλεται!

Καθώς θεωρείται ο παράδεισος του Shopping στην ευρύτερη περιοχή, οι περισσότεροι επισκέπτες το προτιμούν για τις αγορές τους το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο, μέρες που δέχεται και τον περισσότερο κόσμο.

Προσφέρει ένα τεράστιο χώρο για πάρκινγκ, ενώ υπάρχουν αρκετές θέσεις για λεωφορεία αλλά και μοτοσυκλέτες. Το πάρκινγκ είναι ελεγχόμενο και η είσοδος κοστίζει 2€ για όλη τη διάρκεια της ημέρας (η παραμονή έως 30 λεπτά είναι δωρεάν).

Διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα πληρωμών με το εισιτήριο να τυπώνεται κατά την είσοδο και την πληρωμή να πραγματοποιείται σε αυτόματες συσκευές πριν την έξοδο. Αν επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο μετά τις 20:00 η είσοδος είναι δωρεάν. Επίσης, τις Κυριακές δεν υπάρχει χρέωση.

Οι ώρες λειτουργίας είναι οι ίδιες με τα υπόλοιπα μεγάλα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα. Πιο συγκεκριμένα από 9:00 έως 21:00 τις καθημερινές, και από 9:00 έως 20:00 το Σάββατο. Τις Κυριακές τα καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Ο πιο εύκολος τρόπος να επισκεφτείτε το Mediterranean Cosmos είναι με αυτοκίνητο.

 

Επίσημη σελίδα: https://mediterraneancosmos.gr/