Καλωσήρθατε στο AlldayGreece

Μουσείο Ψευδαισθήσεων Θεσσαλονίκης

Μουσείο Ψευδαισθήσεων Θεσσαλονίκης

Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει έναν χώρο κατάλληλο για κοινωνικές και ψυχαγωγικές περιηγήσεις στον κόσμο των ψευδαισθήσεων που ενθουσιάζει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Είναι το ιδανικό μέρος για την απόκτηση νέων εμπειριών και διασκέδαση με τους φίλους και την οικογένειά. Δεν είναι μέρος μόνο για παιδιά, αλλά και για γονείς, για ζευγάρια, γιαγιάδες και παππούδες.

“Είσαι αρκετά γενναίος; Δοκίμασε να διανύσεις την Περιστρεφόμενη Σήραγγα (Vortex Tunnel), που θα σε ξετρελάνει και θα σε κάνει να νιώσεις πως όλα γύρω σου γυρίζουν ενώ θα βρίσκεσαι σε μια στερεή και επίπεδη επιφάνεια! Δες τα πάνω κάτω στο Περιστρεφόμενο Δωμάτιο (Upside Down Room), απελευθερώσου στο Δωμάτιο του Απείρου (Infinity Room), αψήφησε τους νόμους της βαρύτητας και των διαστάσεων και βγάλε φωτογραφίες σε ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΟΖΑ! Απόλαυσε τη συλλογή μας με τα ολογράμματα, κοίταξε από κοντά κάθε οφθαλμαπάτη και παρατήρησε μέσα από κάθε κατασκευή μας. Πρόκειται για μια ευφυή και παιχνιδιάρικη υπενθύμιση ότι η αντίληψη που έχουμε για τον κόσμο, συχνά, δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση!”

Τα αυθεντικά εκθέματα θα ενθουσιάσουν και τον πιο σοβαρό!

Μέσα από διασκεδαστικά και εντυπωσιακά κόλπα, ο επισκέπτης μπορεί να μάθει πολλά για την όραση, την αντίληψη, τον ανθρώπινο εγκέφαλο και την επιστήμη και να κατανοήσει γιατί τα μάτια βλέπουν πράγματα που ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να καταλάβει. Μια πρόταση είναι η επίλυση εντυπωσιακών εκπαιδευτικά παιχνιδιών και παζλ στον πάγκο. Υπόσχονται την εκγύμναση του εγκεφάλου και τη διασκέδαση στον κάθε επισκέπτη!

Επίσημη σελίδα: https://museumofillusions.gr/thessaloniki/