Καλωσήρθατε στο AlldayGreece

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ


Άγιος Γεώργιος
Βρίσκεται στην Αμμουλιανή από τη μεριά που βλέπει κατά την Ουρανούπολη και μπορείτε να πάτε με δικό σας σκάφος ή ενοινιασμένη βάρκα, αλλά και με αυτοκίνητο από το χωριό.
Πηγαίνοντας στον Αι Γιώργη από την Αμμουλιανή, θα βρείτε στο δρόμο σας και άλλες μικρές παραλίες.
Πλήθος μικρών παραλιών θα ανακαλύψετε επίσης στο σύμπλεγμα των νησιών γύρω από την Αμμουλιανή.
Για όλα αυτά βέβαια χρειάζεται βάρκα. Όμως μη χάσετε αυτήν την εμπορεία, αξίζει τον κόπο.
Έχει ταβερνούλες για φαγητό και αναψυχή.


 
Αλυκές – Savana
Βρίσκεται στην πίσω μεριά της Αμμουλιανής, που βλέπει προς τη Σιθωνία και μπορείτε να πάτε με δικό σας σκάφος ή νοικιασμένη βάρκα, αλλά και με αυτοκίνητο από το χωριό.
Έχει ταβερνούλες για φαγητό και αναψυχή. Στην πίσω μεριά της Αμμουλιανής υπάρχουν και πολλές άλλες μικρές παραλίες που χρειάζεται βάρκα για να τις επισκεφθείς.
Δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο.


 
Δρένια
Οι ντόπιοι τα λένε Γαιδουρονήσια και είναι ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών σε απόσταση μικρότερη των δύο μιλίων από την Ουρανούπολη και την Αμμουλιανή. Μπορείτε να πάτε με δικό σας σκάφος ή να νοικιάσετε βάρκα από την Ουρανούπολη ή από το Καμούδι (δε χρειάζεται δίπλωμα).
Μπορείτε επίσης να πάτε με τα καραβάκια που κάνουν το δρομολόγιο καθημερινά, από την σκάλα της Ουρανούπολης (μπροστά στον Πύργο), ξεκινώντας από τις 10π.μ. έως τις 6μ.μ. ανά ώρα.
Έχει ταβερνούλα για φαγητό και αναψυχή


 
Πόρτο Άγιο
Η ακτή έχει βραβευθεί με γαλάζια σημαία. Αυτό σημαίνει ότι τα νερά της ελέγχονται δύο φορές τον μήνα από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε και αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων της ακτής.
Υπάρχει οργανωμένη υποδομή (WC, ντους, κάδοι απορριμμάτων, φαρμακείο, χώρος υποδοχής). Επίσης λειτουργεί Beach Bar και εστιατόριο.Η γύρω περιοχή
Άγιον Ορος, Ιερισσός, Νέα Ρόδα, Στρατώνι, Στρατονίκη, ΣτάγειραΟλυμπιάδα, Ουρανούπολη, Το Άλσος του Αριστοτέλη.