Καλωσήρθατε στο AlldayGreece

Ποσειδώνιο Water Park

Το αθλητικό κέντρο WATER PARK «Ποσειδώνιο Α.Ε.» βρίσκεται στο Δήμο Προσοτσάνης Δράμας στο 14ο χμ Δράμας- Νευροκοπίου. Σε ένα χώρο με συνολική έκταση 7 χμ προσφέρει διασκέδαση με πισίνες, νεροτσουλήθρες και παιχνίδια νερού που πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.

Στις παροχές του «Ποσειδώνιου» περιλαμβάνονται επίσης, άνετο δωρεάν πάρκινγκ, γήπεδο ποδοσφαίρου 5*5 και free wifi. Ειδικά εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες βρίσκονται σε όλο το χώρο, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των λουόμενων στις πισίνες και στα παιχνίδια τσουλήθρες και μέριμνα για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες. 
Στις πισίνες πέρα από το παιχνίδι και την άσκηση, πραγματοποιούνται μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης από γυμναστές με ειδικότητα. Εδώ και 15 χρόνια οι Δήμοι Προσοτσάνης και Νευροκοπίου πραγματοποιούν στο χώρο δωρεάν προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης για όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. Γίνονται μαθήματα aqua aerorobic σε γυναίκες. Ο χώρος διατίθεται για παιδικά, και όχι μόνο, πάρτυ, Πολλές αθλητικές ομάδες (ποδοσφαίρου, handball κτλ) χρησιμοποιούν τις πισίνες για την αποθεραπεία τους μετά την προπόνηση.

Επίσημη σελίδα: https://www.waterparkposidonio.gr/