Καλωσήρθατε στο AlldayGreece

ΤΙ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ

ΤΙ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ

Στην Χαλκιδική στον κόλπο του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ βρίσκεται η ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ.


Ενα νησί 4,5 τ. xιλιομ. με πανέμορφες παραλίες όπως : ΑΛΥΚΕΣ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΗΣΑΚΙΑ, ΜΕΓ. ΑΜΜΟΣ, ΚΑΡΑΓΑΤΣΙΑ και πολλά ακόμα λιμανάκια όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τη θάλασσα.

Μια θάλασσα πεντακάθαρη, γεμάτη ψάρια περιμένει αυτούς που έχουν χόμπι το ψάρεμα. Ένας βυθός με μεγάλη ποικιλία υποθαλάσσιας ζωής, πρόκληση για εκείνους που ασχολούνται με το υποβρύχιο ψάρεμα και τις καταδύσεις.
Το πράσινο κυριαρχεί στο νησί μια και είναι κατάφυτο από ελιές και χαμηλή βλάστηση. Μονοπάτια προσφέρονται για περίπατο μακριά από κίνηση αυτοκινήτων.
Οι καιρικές συνθήκες, ιδανικές τους περισσότερους μήνες κυρίως για το διάστημα Μαϊο έως Οκτώβριο.
Το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα προσφέρεται στον άνδρα επισκέπτη για ηρεμία και περισυλλογή, ενώ μπορεί να αφήσει την οικογένειά του στο νησί να απολαύσει θάλασσα και φύση.
Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και CAMPING μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των τουριστών στον τομέα της διαμονής.ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΝΑΙΤ-ΚΛΑΜΠ, SUPER-MARKETS, ΛΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, είναι έτοιμα να προσφέρουν το καλύτερο στον πελάτη με τη γνωστή νησιώτικη φιλοξενία. 
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ μπορεί κανείς να απολαύσει πραγματικά τις διακοπές του σε ένα συνδυασμό ιδανικό…

ΘΑΛΑΣΣΑ – ΦΥΣΗ – ΗΡΕΜΙΑ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.