Κοινοί Θνητοί Live

Οι «Κοινοί Θνητοί», το μουσικό συγκρότημα που γνωρίζονται μια ολόκληρη ζωή, φτιάχνουν γιορτή, στο κλαμπ του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο.

 

«Δεν πιστεύουμε πως η τέχνη θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά πως με σύμμαχο την τέχνη η αλλαγή του κόσμου αποκτά ρυθμό».
Κοινοί Θνητοί

 

Οι Κοινοί Θνητοί σε μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη! Για πρώτη φορά στο θρυλικό Club του Μύλου της Θεσσαλονίκης, έναν χώρο με συναυλιακή ιστορία 4 δεκαετιών!

Οι «Κοινοί Θνητοί» είναι από μικρά παιδιά μαζί. Σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, όπου το ένα έφερε το άλλο και η φιλία έγινε μπάντα. Full bάndα σε μουσικούς δρόμους της hip-hop, της rock και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής: «Ethnic rock n’ hop».

Με μέσο την μουσική και την ανθρωπιστικού χαρακτήρα στιχουργική τους, δημιουργούν κοινωνικό προβληματισμό εκφράζοντας τα «φάλτσα των καιρών». «Όμως», ό,τι και να πει κανείς για την μουσική παρέα από το Αλιβέρι Εύβοιας είναι λίγο μπροστά στην διέγερση που προσφέρει κάθε «ακρόασή» τους!

Το αγαπημένο συγκρότημα που αρέσκεται στο να μπλέκει μουσικά είδη ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλιακή γιορτή, τον Νοέμβριο.

Φτιάχνουν μια ιδιαίτερη γιορτή με μπλεγμένες μουσικές και με αφυπνιστικούς στίχους Φωτιά οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποκτούν μια δυναμική διάσταση με έντονη αλληλεπίδραση μουσικών και ακροατών όπου όλα και όλοι γίνονται «η εξαίρεση που σβήνει κάθε κανόνα»!

«Δεν κάνουν τσιμουδιά». Εμπνέουν και πυροδοτούν. Για να μην χαθεί ο έρωτας και η φαντασία, για να μην χαθεί ο κόσμος, για να μην πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας. Δίνουν «σινιάλο» για να «χορέψουμε αντάμα» και να «αλλάξουν οι καιροί»!

«Η δύναμη βρίσκεται σε αυτούς που κάνουν αυτόν τον πλανήτη να γυρίζει. Είναι αυτοί που γρασάρουν τις μηχανές κι αυτοί που σκάβουν όλη μέρα, αυτοί που γιατρεύουν τον άρρωστο κι αυτοί που διδάσκουν τα παιδιά μας. Φτάνει να καταλάβουν τη δύναμή τους».

Κοινοί Θνητοί

Με μέσο την μουσική και την ανθρωπιστικού χαρακτήρα στιχουργική τους, δημιουργούν κοινωνικό προβληματισμό εκφράζοντας τα «φάλτσα των καιρών».

«Δεν κάνουν τσιμουδιά». Εμπνέουν και πυροδοτούν.

Για να μην χαθεί ο έρωτας και η φαντασία, για να μην χαθεί ο κόσμος, για να μην πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας.
Δίνουν «σινιάλο» για να «χορέψουμε αντάμα» και να «αλλάξουν οι καιροί»!

Κοινοί Θνητοί:

  • Μητσοφου: Ραπ
  • Αντώνης Μεϊμάρης: Μπάσο
  • Τάσος Μεϊμάρης: Λαούτο, Τρομπέτα, Φωνή
  • Παναγιώτης Μπαρόλας: Κιθάρα, Φωνή
  • Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Πλήκτρα
  • Στέλιος Γκίνης: Τύμπανα
  • Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Ποιοι είναι οι Κοινοί Θνητοί;
Είμαστε ένα συγκρότημα από την Εύβοια.

Η μουσική μας δεν ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα όργανα που χρησιμοποιούμε και τους ρυθμούς στους οποίους βασιζόμαστε. Είναι μια μίξη από rock, hip hop, και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Οι ίδιοι παίζουμε, ηχογραφούμε και τραγουδούμε όλο το υλικό μας.

Η στιχουργική μας στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και δημιουργεί έναν κοινωνικό προβληματισμό. Δεν πιστεύουμε πως η τέχνη θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά πως με σύμμαχο την τέχνη η αλλαγή του κόσμου αποκτά ρυθμό.

Στην περιοδεία μας θα παρουσιάσουμε τα τραγούδια μας με full μπάντα διασκευασμένα σε rock, funk, reggae και άλλα στοιχεία από μουσικές που μας αρέσουν και μας εμπνέουν.

Ώρες προσέλευσης20:30 / Εισιτήρια-Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 8€ (Early Bird) & 10€ τα υπόλοιπα -Ταμείο: 13€/ Προπώληση: Viva.gr σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία, Ηλιοτρόπιο, Διώροφον